Nieuws


Updates site - zaterdag 22 juni 2019

Ik ga ervan uit dat ik mijn reis pas mei 2020 beëindig.Ik zou in september nog wel een land kunnen bezoeken, maar dan blijft er toch één over. Twee wordt te duur. Dan maak ik mijn reis liever in één keer goed af. Dat wordt sowieso een tour de force. Athene en Bratislava liggen niet bij elkaar in de buurt. De luchthaven van Bratislava is niet rijk toebedeeld met internationaal vliegverkeer. Dat verloopt voor 80% via Wenen. Of ik nu eerst naar Bratislava wil of naar Athene: ik zal luchthaven Wenen als draaischijf moeten gebruiken om naar of vanuit Bratislava verder te kunnen reizen. Dat betekent in mei 2020 weer drie vluchten. Urenlang wachten op vliegvelden. Assistentie die te laat komt opdraven. Zo zal ik mijn reis mei 2020 in stijl beëindigen. Vliegen, wordt nooit mijn favoriete transportmethode. Mei 2020 is nog tien maanden weg. Wat gebeurt er ondertussen op deze site?
 
Ik ga uiteraard door met het plaatsen van interessante nieuwsberichten, mocht ik ze tegenkomen. Ook voor de rubriek Overige interviews heb ik wel wat ideeën. Het is wachten op de nieuwe Eurocommissaris die het Europese gehandicaptenbeleid in zijn/haar portefeuille krijgt. Die wil ik dan snel gaan benaderen voor een interview. Eind dit jaar is het plan Rick Brink te strikken voor een interview over zijn dan bijna eerste zes maanden als minister van Gehandicaptenzaken in Nederland. Af en toe hoop ik ook nog eens een nieuwe video te plaatsen. 
 
En dat zal het moeten zijn. Pas als mijn reis is afgerond kan ik werkelijk gaan nadenken over hoe de site er daarna uit moet zien tot in de eeuwigheid. Mei 2020 rond ik mijn reis echt af. Hoe dan ook en tegen elke prijs. 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >