Nieuws


Ready for take off - zaterdag 27 april 2019

Oordopjes voor in het vliegtuig (vliegen, is niet goed voor de oren)? Check! Bulgaarse Lev? Check! Afspraken voor interviews? Op vrijdag 10 mei zeker en op donderdag 9 mei normaal ook. Dus check! Vervoer en verblijf geregeld? Check!
 
Het is nog goed anderhalve week voordat ik naar Sofia vertrek. Volgens mij heb ik alles goed geregeld om er te geraken en weer te vertrekken. De komende week ga ik mijn interviews voorbereiden. De vrije zaterdag 11 mei vul ik ter plekke wel in. Afhankelijk van het weer en wat er in de buurt van mijn hotel te zien en te doen valt. Ik zit midden in het centrum. Dat moet goed komen.
 
Bulgarije is het armste land binnen de EU. Zoals je in de video op de homepage kunt zien, lijkt de armoede in Sofia mee te vallen. Ik verwacht net zo'n soort stad aan te treffen als Boekarest in buurland Roemenië . Het centrum vol glorie en verder daar vandaan grauw en grijs. Ook Bulgarije zuchtte immers decennia lang onder het communisme. Verder kent Bulgarije toch al een lange geschiedenis. De Romeinen maakten er kennis met de Thraciërs. De Ottomanen bezetten het gebied ook lange tijd. Benieuwd of je nog Ottomaanse overblijfselen ziet in Sofia.
 
Mijn programma is druk, maar ik plan iedere avond een kort blogje te schrijven over de gebeurtenissen van die dag. Zonder foto's, want ik heb alleen mijn tablet weer bij me en daar kan ik geen foto's mee nemen (fysiek). Foto's sturen van mijn camera naar mijn tablet is te ingewikkeld. Op foto's zul je moeten wachten tot na terugkeer. Pin mij ook niet vast op een vaste blogtijd. Voor donderdag 9 mei heb ik nog geen interviewtijd staan. Degenen die ik zou moeten interviewen, plannen eerst nog een demonstratie van een uur met als eis het uit de weg helpen van drempels om te kunnen stemmen en een betere wet voor persoonlijke assistentie. Op vrijdag 10 mei ben ik zowel 's ochtends als 's middags aan het interviewen.
 
Je hoort me wel. Zolang de techniek mee werkt.

Reacties:

FCB&A Amucio Abogados 145 Calle Collon, 249, 1 28505 Madrid Spain Tel:0034-604-284-281 ; Fax: +34-911-881-353 Dearest in mind, I would like to introduce myself for the first time, My name is Barrister David Gmez Gonzlez, I want to know if you receive the letter which i sent to you before. I have some important message for you. So i will like to discuss it with you in my next email, once i receive you`re reply. Please contact me with you`re interest for further explanation. Best regards, FCB&A Amucio Abogados Espaa Financial Attorney 06-05-2018 Lawyer: - Barr. David Gmez Gonzlez

ArturoCep- 08-05-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >