Mijn autobiografie is uit!

11/02/2022
 
Afbeelding invoegen
 
Na een schrijfproces dat jaren in beslag heeft genomen, is mijn autobiografie nu uit! Ik vertel daarin het verhaal over mijn leven tot nu toe. En dan met name over de jaren dat ik met een fysieke beperking rondloop. 
 
De fysieke beperking ontstond door een hersenbloeding na een val op mijn achterhoofd op achtjarige leeftijd. Sindsdien ga ik door het leven met een rechterarm die zijn eigen leven leidt en loop ik 'apart'. Hoewel ik zelf altijd ernaar heb gestreefd een zo normaal mogelijk leven te leiden, kan ik niet zeggen dat ik dat ook heb gedaan of doe. Dat heeft te maken met mijn persoonlijke karakter en mensen/gebeurtenissen die op mijn pad kwamen. In mijn autobiografie concentreer ik mij op die mensen die mijn leven mede richting hebben gegeven. Dat zijn vrouwen en niet voor een onbelangrijk deel sekswerkers. Waarom ik juist met hen een innig contact opbouwde, of probeerde op te bouwen, en wat dat emotioneel met mij deed vormt de hoofdmoot van de autobiografie. Bereid je daarbij voor op een portie normale seks en een nog grotere portie BDSM!
 
Het boek gaat daarnaast in op grote thema's als leven en dood, religie, psychologie, ouder-kind relatie. Voor het luchtigere deel wordt erin gereisd. Vanwege de soms expliciete seksuele inhoud is het ongeschikt voor minderjarigen. Het boek bevat vijf kleurenfoto's waaronder drie zelf gemaakte reisfoto's! Nieuwsgierig geworden? Bestel het rechtstreeks bij Yanga, Bol.com of vraag erom bij je boekhandel.