Bratislava?


Ik ben dringend op zoek naar woonruimte en werk in Nederland. Woonruimte: appartement of studio in de Randstad of Noord-Brabant, huur tot 1.000 euro/maand voor minimaal één jaar (ik kan gegarandeerd aan die huurprijs voldoen). Begane grond of hogere verdieping met lift. In nabijheid van supermarkt en ov. Werk op het gebied van communicatie, redactie, journalistiek. Freelance of vast. Wie weet iets? Mail mij: info@mensenmeteenbeperkingaanhetwoord.be 

 
Op mijn reis langs de EU-lidstaten resteert nu nog één land om te bezoeken: Slowakije (en Cyprus, maar dat is een verdeeld eiland en vind ik daarom niet zo'n aantrekkelijk idee om te bezoeken). Het probleem met Slowakije is dat het grenst aan Oekraïne. We weten allemaal wat daar gaande is. De Slowaakse hoofdstad Bratislava is op dit moment, begin juni, perfect veilig om te bezoeken. Maar het Oekraïense tegenoffensief is eindelijk begonnen.Wat gaat dat teweegbrengen? Ik kijk het aan tot eind juni. Dan beslis ik of ik in september de reis naar Bratislava aandurf. Lees ook het uitgebreide blogartikel dat ik hierover schreef (blog 14 februari).
  
Afbeelding invoegen
Bratislava
 
The only EU member state that is still on my list to visit is Slovakia (and Cyprus, but since Cyprus is a divided island, it doesn't look attractive to me visiting it). The problem with Slovakia is it borders with Ukraine. We all know what's going on there. At the moment, the beginning of June, the capital Bratislave is perfectly safe to visit. But, the Ukranian counter offensive has finally begun. What consequences will that bring for the safety in the region? I will watch the situation closely until the end of June. Then, I will decide whether I think I will have the courage to visit Bratislava in September. 
 
Sponsoring is altijd welkom. Stuur mij een mail om te bespreken hoe de sponsoring voor beide partijen interessant kan zijn: info@mensenmeteenbeperkingaanhetwoord.be Zie ook de privacyverklaring omtrent de bescherming van persoonsgegevens onderaan deze pagina.