Nieuws


Autobiografie 11 - dinsdag 29 november 2022

Mijn leven na de autobiografie: laatste blog, 29 november - ...
 
Afbeelding invoegen
 
Dit is het laatste blog in de serie Mijn leven na de autobiografie. Waarom? Het zou hoogdravend zijn om te denken dat dit een interessant onderwerp blijft tot aan mijn dood. De autobiografie is nu lang genoeg uit. Wie hem wil bestellen, blijft daartoe in de gelegenheid. Ik hoef er niet iedere maand promotie voor te blijven maken via dit blog. Nog één keer de actuele stand van zaken wat de bekende onderwerpen betreft.  
 
Lees zeker ook de eerdere blogberichten, als je dat nog niet hebt gedaan. Dit om de voortgang in de blogs te begrijpen. Ik heb niet iedere maand herhaald wat vooraf is geschreven.
Overlijden moeder
 
Voor half november was de aangifte inkomstenbelasting 2021 voor mijn moeder ook de deur uit. Het is nu wachten op het antwoord van de Belastingdienst. Daarop wacht ik ook nog inzake de erfbelasting.
 
Ik nam afgelopen weekend nog eens de paar persoonlijke zaken door die ik heb meegenomen uit het ouderlijk huis. Foto's, een familieboekje, de huurovereenkomst van hun laatste adres. Waarom heb ik dat laatste eigenlijk meegenomen? Meest waardevolle is een stukje papier met daarop de aangifte van mijn geboorte bij de burgerlijke stand. Mijn moeder bewaarde aardig wat zaken waar ze nooit een woord over heeft gezegd. Zoals hele oude foto's van haar toen ze nog jong was. Ik vind het zonde om die weg te gooien.
 
Tot mei 2037 heeft ze een graf in Rotterdam. De grafrechten van mijn vader verlopen volgend jaar september. Ik ga zijn grafrechten niet nog een keer met 15 jaar verlengen. Ik weet niet waar ik uiteindelijk ga eindigen qua woonplaats. En ook ik word ouder. Wie zegt dat ik er in 2038 nog ben? Zo nee, zal sowieso niemand meer naar zijn graf komen. Ik ga er dit jaar niet meer heen. Lente/zomer 2023 zal ik nog een keer bij het graf van mijn vader stilstaan (en dat van mijn moeder natuurlijk). Wanneer de grafrechten van mijn moeder verlopen in 2037, en ik ben nog in leven, verleng ik die natuurlijk ook niet meer. In 2037 word ik 68. Dan geldt nog meer het argument dat ik net opgaf om de grafrechten van mijn vader niet te verlengen.
 
Bovenstaande besliste ik op een zondagavond in november. Ik ga momenteel vooral rationeel door het leven zonder ouders. Daar wil ik het bij laten.
 
Roemeense date
 
Morgen is het precies één jaar geleden dat ze voor het laatst antwoordde op een mail van mij. Na een stilte van goed zes jaar. De mails die ik haar dit jaar heb gestuurd, bleven traditiegetrouw onbeantwoord. Zal ik haar met mijn mail van morgen opnieuw weten te verleiden te reageren? Ik denk van niet. Mocht het wel zo zijn, zul je het op deze plek niet meer lezen. Ga er maar vanuit dat onder gelijkblijvende omstandigheden ik op vaste tijden een mail naar haar stuur. En 30 november is zo'n vaste prik. Dit blijf ik doen totdat het niet meer gaat. In mijn autobiografie ontrafel ik de complete psychologische gedachtegang daarachter voor je.
 
Mijn zoektocht naar een werkelijke vervangster voor haar waar het op de normale seks aankomt, is enigszins opgestart. Ik ben een beetje aan het rondkijken. Niet meer, niet minder. Uitgangspunt blijft dat ik iemand wil vinden die geen one night stand wordt. Daar neem ik de tijd voor. Financiƫn en de wens tot verhuizing in gedachten houdend.
 
Werk/inkomen
 
Bijna zag het ernaar uit dat ik beet had met een job in Nederland begin november. Bijna is niet helemaal. Het lag niet aan mij dat de job aan mijn neus voorbij is gegaan. Soms heeft een werkgever een ander idee van de perfecte kandidaat voor de invulling van een vacature. In dit geval dacht men dat mijn ervaring en werkzaamheden beter pasten in een andere functie. Prima, alleen zo'n alternatieve functie is er daar (nu) nog niet. Ik ben er nog niet helemaal uit beeld. De kans dat er binnenkort alsnog een passende functie vrijkomt, is echter ook niet zo groot. Ik ben dus verder aan het kijken en solliciteren. Eens zal het wel lukken zeker? Of ik blijf in de status van werkloze hangen. Of mijn freelance activiteiten moeten een keer een flinke boost krijgen. Voorlopig blijft dit een verhaal zonder een duidelijke afloop. Mocht die er uiteindelijk toch komen, lees je het op de sociale media.
 
Afbeelding invoegen
 
BDSM
 
BDSM is on hold op dit moment. Zowel in oktober als november zag ik geen kans een afspraak te plannen met mijn vaste Meesteres sinds dit jaar. Ook al ben ik in principe in Antwerpen: het zal maar gebeuren dat je ineens vanwege een sollicitatie op pad moet. En dan ook nog eens de grens over. En dat op de dag die je van tevoren had gereserveerd voor een sessie. Eigenlijk heb ik het ook niet echt dringend nodig momenteel. Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik nog in de bui was voor zware vernedering. Een robuuste caning/whipping? Het kan, maar ook dat hoeft voor mij niet echt op dit moment. Ik neig nu toch meer naar fysiek contact met wat kinky elementen en dan kom je bij de normale seks uit. Ik ben me aan het oriƫnteren (zie ook kopje Roemeense date). Zeg nooit nooit. Niemand is zo onvoorspelbaar als Johan. Zoals ik er nu tegenaan kijk, laat ik de BDSM voor wat die is in het restant van dit jaar. Per saldo doe ik in dat geval dus helemaal niets meer op seksgebied in 2022. Zien wat 2023 gaat brengen. Nee, dat gooi ik niet open en bloot op de sociale media!
 
Volg mij verder
 
Stel: je bent zo verknocht geraakt aan deze blogserie en je wilt absoluut weten hoe het verder met mij gaat. Dan zijn dit sociale mediakanalen waarop je mij kunt aantreffen:
  • Twitter: zolang Twitter nog bestaat en Elon Musk er niet een nog grotere puinzooi van maakt. Nieuws tweets en af en toe iets persoonlijks
  • Facebook: ik post er voornamelijk nieuwsberichten en af en toe een persoonlijke noot
  • LinkedIn: dit is uiteraard werk gerelateerd. Ik post er nieuwsberichten en als ik weer eens beet lijk te hebben met een sollicitatie laat ik dat ook hier weten
 Ben je nieuwsgierig naar wat allemaal vooraf is gegaan aan deze blogserie? Bestel mijn autobiografie rechtstreeks bij Yanga (papieren versie), bij Bol.com of vraag ernaar in je favoriete boekhandel of bibliotheek. 'Survivor' tegen wil en dank, ISBN: 9789403650791. Of lees hem digitaal.

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 8 + tien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >