Nieuws


Autobiografie 9 - dinsdag 27 september 2022

Mijn leven na de autobiografie: blog eind september/oktober 2022
 
Afbeelding invoegen
 
Mijn autobiografie beslaat de eerste 52 jaar en 5 maanden van mijn leven. Dat gaat uiteraard gewoon verder. In een maandelijkse blog zal ik jullie op de hoogte houden van hoe het verhaal verder gaat wat de belangrijkste personen en onderwerpen in het boek betreft die er na publicatie nog toe doen. Mocht je het boek nog niet in huis hebben: onderaan dit blog vind je alle informatie over hoe je eraan kunt komen. Het is natuurlijk wel zo handig wanneer je de opmaat kent van wat ik in mijn maandelijkse blogs ga beschrijven.
 
Lees zeker ook de eerdere blogberichten, als je dat nog niet hebt gedaan. Dit om de voortgang in de blogs te begrijpen. Ik ga niet iedere maand herhalen wat vooraf is geschreven.
Overlijden moeder
 
Eind augustus belde ik toch maar eens met de Nederlandse belastingdienst om te horen of het klopte dat ik tot dan toe geen post van ze had ontvangen inzake het overlijden van mijn moeder. Dat klopte dus niet. Waarschijnlijk was er wel post verstuurd, maar dan naar haar laatste adres. Zucht, wie stuurt er nu ook post naar een overledene? De gemeente Rotterdam zou de belastingdienst informeren over haar overlijden. Kennelijk hebben ze er niet bij verteld dat de erfgenaam in Antwerpen woont. Terwijl de gemeente Rotterdam dat weet. Bureaucratie ... Ik schreef na het telefoongesprek op advies een brief met mijn gegevens en de vermelding dat ik de erfgenaam/contactpersoon ben. Afgelopen week ontving ik een brief terug dat ik voor januari 2023 aangifte erfbelasting moet doen. Die termijn is gelijk gebleven. Ik heb nog even.
 
De korte trip naar Athene van begin september is een keerpunt geweest in het rouwproces. Mijn moeder was het er nooit mee eens dat ik alleen op vakantie ging. Behalve dat ze het zonde van het geld vond, was ze altijd bang dat mij iets zou overkomen. Zelfs in de jaren dat ik met my Owner op reis was in de Republiek Tsjechiƫ, Spanje, Frankrijk of Duitsland (zie hoofdstuk 1 en 5) presteerde mijn moeder het mij te bellen om te vragen waar ik op dat moment precies uithing. Uit angst. Dat ze bezorgd was, daar kon ik wel inkomen. Ook al vond ik het te ver doorgedreven. En als je na zoveel vakanties van Johan die zorgen niet van je af kunt zetten ... Hetzelfde had ze trouwens ook bij mijn vader als hij in het buitenland zat. En hij nam nooit de telefoon op en belde zelden zelf. Dit jaar hoefde ik niet beducht erop te zijn dat mijn telefoon zou overgaan, terwijl ik niet in de gelegenheid was om op te nemen. Want ze belde altijd op ongunstige momenten. Mijn eerste verre reis zonder dat ik mijn moeder aan de telefoon had. Er gaan er vast veel meer volgen.
 
Roemeense date
 
Ik mailde Roemeense date maandag 5 september rond 18:00 uur Belgische tijd vanuit Athene. Had het eerder die dag kunnen doen, maar ik zal eerlijk zijn: ik was het glad vergeten door alle indrukken en het late arriveren op zondag. Ergens was het een teken dat ik mij echt wel voldoende los heb gemaakt van haar. Antwoorden deed ze niet. Zolang ze de mail maar heeft gelezen. Ben ik ook fysiek echt helemaal los van haar? Nee, nog steeds niet. Na haar vertrek had ik tot februari 2017 regelmatig normale seks met een dame. Naast tijdelijk weer Bulgaarse date ook nog anderen. Februari 2017 besloot ik er tijdelijk mee te stoppen om bepaalde redenen die ik in het boek noem. Die redenen gelden ook in 2022. Een daarvan is dat ik niet op zoek wil blijven naar iemand die de plaats van Roemeense date tot in de perfectie kan innemen. Nu ben ik vanaf het begin nooit daarnaar op zoek geweest, maar het houdt wel de mythe dat ze onvervangbaar is in stand. De laatste tijd bekruipt mij het gevoel dat ik nu weer werk moet gaan maken van het zoeken naar een dame voor de normale seks. Ook al doen al die redenen waarom ik vijf jaar geleden ben gestopt nog opgeld. Hoe en waar begin je eraan? Ik ken de wegen om adressen te vinden. Wil niet meer terug naar het Schipperskwartier. Hoe ga je financiĆ«n daarvoor vrijmaken? Bij een geslaagde visite zal het niet bij één keer blijven. Hoe ga je het combineren met de BDSM, vooral financieel? Ook Johan ontkomt niet aan de inflatie. En wanneer heb ik er tijd voor om voor de normale seks op pad te gaan? Tot en met de eerste week van oktober zeker niet. Hoe dan ook: het kriebelt en ik denk niet dat het nog eens vijf jaar gaat duren voordat ik de draad met een nu nog onbekende dame oppak. Naar Roemeense date toe houd ik mij stil tot 30 november.
 
Werk/inkomen
 
Nee, ook na mijn korte vakantie is er geen verandering gekomen in mijn niet werkende situatie. Ik heb deze maand een aantal journalistieke stukken geschreven en gepubliceerd. Kijken of ik daarmee wat geld ga verdienen (afrekening laatste week september). En op de dag dat ik dit blog publiceer, vertrek ik naar Nederland om op woensdag 28 september te gaan netwerken in Utrecht. Netwerken bij werkgevers/uitzendbureaus die specifiek open staan/werken voor mensen met een beperking. In de eerste week van oktober kan ik mij eveneens journalistiek uitleven. Een plan B is er vooralsnog niet.
 
Afbeelding invoegen
 
BDSM
 
Ook de in het vorige blog aangekondigde sessie van 24 augustus ging niet door vanwege te warm. Op dinsdag 30 augustus, na de tandarts en enkele dagen voor mijn vertrek naar Eindhoven, was het dan eindelijk zover. De buitentemperatuur was aangenaam. Binnen werd Johan ingepakt in een ruime latex zak. Nadat Meesteres eerst een bondage bij mij had aangelegd. Van top tot teen in de zak was aangenamer dan verwacht. Opsluiting, maar dan anders. Ik zweette wel wat, maar dat mocht geen naam hebben. Na verloop van tijd begonnen mijn spieren zich heerlijk te ontspannen. De tepelklemmen herinnerden mij eraan dat dit geen relax uurtje was. Voor herhaling vatbaar. Voorlopig heb ik geen nieuwe afspraak in gedachten laat staan al afgesproken. En met de toenemende drang naar gewone seks ...  Iedere maand allebei gaat financieel nooit lukken. SM opgeven ook niet. We zullen zien ...

Ben je nieuwsgierig naar wat allemaal vooraf is gegaan aan deze blogserie? Bestel mijn autobiografie rechtstreeks bij Yanga (papieren versie), bij Bol.com of vraag ernaar in je favoriete boekhandel of bibliotheek. 'Survivor' tegen wil en dank, ISBN: 9789403650791. Of lees hem digitaal.
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam zeven + 12 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >