Nieuws


Autobiografie 4 - dinsdag 26 april 2022

Mijn leven na de autobiografie: blog april/mei 2022
 
Afbeelding invoegen
 
Mijn autobiografie beslaat de eerste 52 jaar en 5 maanden van mijn leven. Dat gaat uiteraard gewoon verder. In een maandelijkse blog zal ik jullie op de hoogte houden van hoe het verhaal verder gaat wat de belangrijkste personen en onderwerpen in het boek betreft die er na publicatie nog toe doen. Mocht je het boek nog niet in huis hebben: onderaan dit blog vind je alle informatie over hoe je eraan kunt komen. Het is natuurlijk wel zo handig wanneer je de opmaat kent van wat ik in mijn maandelijkse blogs ga beschrijven.
 
Dementie moeder
 
Het onvermijdelijke is gebeurd in het paasweekend, mijn moeder heeft een ongeluk gehad. Zij is tussen zaterdag 16 en dinsdag 19 april gevallen in haar slaapkamer en heeft al die tijd op de grond gelegen. Ik kreeg het vermoeden dat er iets mis was toen ik op tweede paasdag gedurende de gehele dag geen telefonisch contact kreeg. Het laatste contact was op vrijdagmiddag 15 april geweest. Omdat de trein niet reed tussen Breda en Rotterdam gedurende het paasweekend, kon ik niet 'even snel' naar Rotterdam 'racen'. Dinsdagmiddag vond ik haar dus languit gevloerd, niet te vroeg ...
 
Lang verhaal kort: sindsdien ligt ze in het ziekenhuis. Niets gebroken, wel ernstig verzwakt en ze had een delirium bij aankomst. Donderdag 21 april leek ze aan de beterhand. Terug naar huis wilde ze al vanaf het moment dat ze in de ambulance lag. Maar dat gaat niet gebeuren. Ik neem die verantwoordelijkheid niet meer op mij. De arts in het ziekenhuis is het ook roerend met mij eens. Het is wachten op een plek in een verpleeghuis. Dat kan snel gaan, het kan ook weken duren.
 
Ondertussen moet ik heel veel zaken gaan regelen: financiƫn, alles rondom opname in het verpleeghuis en natuurlijk de ontruiming van de woning. Ik moet aan de bak in mei, wat veel heen en weer pendelen tussen Rotterdam en Antwerpen betekent. Vandaar dat van blogs schrijven niet veel terecht gaat komen en ik het blog van mei daarom naar voren heb gehaald met deze laatste stand van zaken beschreven. Updates gedurende de maand mei kun je volgen via Twitter, @LiveinAntwerp, of zoek mij op op Facebook.
 
Roemeense date
 
Ik heb geen nieuws van haar gehoord sinds 30 november 2021. Ik heb haar wel twee keer meer gemaild in de eerste maanden van dit jaar dan dat ik mij aanvankelijk had voorgenomen. Allereerst bij de publicatie van mijn autobiografie en afgelopen zondag vanwege orthodox Pasen. Het ene jaar contacteer ik haar wel om haar een goed paasfeest te wensen en het andere jaar niet. Het hangt van mijn bui af. Dit jaar zei die bui 'doe maar', het leven is al kort en verraderlijk genoeg. Nu wacht ik in principe echt weer met haar contacteren tot haar verjaardag in juli.
 
Werk/inkomen
 
Alle vier de sollicitaties waar ik begin april mijn hoop op had gevestigd, zijn op niets uitgelopen. De argumentatie is altijd hetzelfde. Veel goede kandidaturen ontvangen en sommige kandidaten pasten net iets beter bij het profiel. Bla bla bla. Vanwege de situatie in Rotterdam zal van solliciteren niet veel terechtkomen in mei. Ik heb momenteel nog één sollicitatie lopen, deadline om te reageren is 15 mei. Ik verwacht niets. Het is wel in mijn straat. Hoe mooier wil je het hebben? Werkplek op twee minuten loopafstand.
 
Afbeelding invoegen
 
BDSM
 
Ik heb woord gehouden: geen sessie in de maand april. Ik wilde even rustig aandoen met mijn geld en het stressniveau lag tot aan het paasweekend niet overdreven hoog. Zelfs daarna ben ik opvallend kalm gebleven. Begin mei heb ik toch weer een sessie afgesproken met mijn Meesteres. Zelfs een sessie van twee uur. Een uur opsluiting, een uur spel. Dat was ik zo gewend in mijn laatste jaren bij my Owner en nu heb ik er weer een keer de financiĆ«le mogelijkheid toe. Goesting heb ik al jaren. Waarom een uur opsluiting? Pagina 118 van de autobiografie gaat dieper op deze vorm van BDSM in. Zou je dat nu wel doen Johan, een sessie gezien de situatie in Rotterdam? Juist daarom! Hé, ik heb ook een eigen leven. Het is goed om je af en toe daaruit bewust terug te trekken en in een heel andere wereld te stappen. Een wereld waarin je niet hoeft na te denken, weg van alle dagelijkse sores. Mooi meegenomen is dat mijn huidige Meesteres uiteraard op de hoogte is van de perikelen in Rotterdam. Iedere afspraak is immers onder voorbehoud. Bovendien heeft zij zelf ook iets soortgelijks meegemaakt met een ouder. Dat schept een gespreksonderwerp na de SM. Uit mijn autobiografie blijkt al dat ik in mijn contacten met sekswerkers een normaal gesprek buiten de seks om prefereer. Ook Meesteressen staan daarvoor open. Het gaat hen niet alleen om meppen, zaad lozen en wegwezen.
 
Ben je nieuwsgierig naar wat allemaal vooraf is gegaan aan deze blogserie? Bestel mijn autobiografie rechtstreeks bij Yanga (papieren versie), bij Bol.com of vraag ernaar in je favoriete boekhandel. 'Survivor' tegen wil en dank, ISBN: 9789403650791. Of lees hem digitaal.
 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:

Anti-spam 14 + 8 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >