Nieuws


Kalender - dinsdag 26 mei 2020

Ik heb een eerste proefproduct klaar voor mijn merchandising. Het is geen t-shirt, geen mok. Het is een kalender. De gedachte erachter is dat ik dan niet aan één of twee foto's vastzit, maar kan combineren met foto's. En wie wil er nu niet het hele jaar lang wegdromen bij foto's uit Europese hoofdsteden?
 
Het ging mij nu vooral erom te zien hoe mijn foto's zouden uitpakken op een product. Op de laptop zien ze er prima uit, maar dat zegt niet alles. Ik ben tevreden met het resultaat van de kalender. De foto's staan er goed op. Jammer dat ik geen ruimte had om te noteren welke stad/steden het betreft. Daar moet ik nog eens een goed model kalender voor uitzoeken. Of dit hét merchandising product wordt, weet ik ook nog niet. Ik blijf tobben met zaken als kostprijs, winst en distributie. Eigenlijk zou ik een samenwerking moeten aangaan met deze of gene wat de productie betreft. Misschien moet ik daar het pinksterweekend eens over nadenken. 
 
Enkele foto's van hoe mijn kalender eruit ziet. Zie jij hem al boven je bureau hangen?
 
 
De lichtval is niet optimaal waardoor de onderste helft niet goed zichtbaar is. Sorry. Dit is de voorkant met daarop de foto uit Malta. Deze keert ook terug in de maand september (toen was ik ook in Malta, 2018). En een overzicht van de feestdagen in 2021 en 2022. Je kunt het niet vroeg genoeg weten!
 
 
Februari is een maand met een combinatie van foto's. Linksboven Ljubljana, linksonder Dublin en de grote foto komt uit Wenen. Zoals gezegd, ik zou dat ergens willen kunnen noteren op een eventuele te produceren kalender die echt voor de verkoop gaat zijn.
 
 
Weer die lichtval. Een van mijn lievelingsfoto's. De Bulgaarse folkloristische dans voor de maand mei. Ik was ook in mei 2019 in Sofia.
 
 
Normaal gesproken is het in juli een pak drukker op het strand van Lissabon (Cascais). De foto is dan ook genomen mei 2017, maar dat moet je niet verder vertellen (LOL).
 
 
De ene maand is het één grote foto. De andere maand een combinatie van foto's. Daar kan ik mee spelen om nog meer keuze te hebben. Ik zit te denken foto's van hotelkamers erbij te doen. Is dat leuk? De bovenste foto is genomen tijdens de vlucht van Valletta naar Brussel, hoog boven de wolken. De foto linksonder is die uit Wenen weer. De foto rechtsonder is de Londense bus.
 
Ook de foto's uit Rome die ik in mijn vorige blog voorstelde, zijn in de kalender verwerkt. Verder nog foto's uit Luxemburg en Zagreb.  Nogmaals het is een eerste probeersel. Laat maar weten wat je ervan vindt!
 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >